divendres, 28 de maig del 2010

Algun preparatiu més... i pensant en el cap de setmana!


Continuem amb els preparatius per Alaska. Aquesta setmana hem reservat el vaixell per poder anar de Juneau a Skagway, allà on hi va haver la febre d'or cap allà el 1896.



En teoria un cop siguem a Anchorage, l'endemà d'arribar ja marxem amb avió cap a Juneau i allà hi estarem un parell de dies i llavors agafarem el vaixell (el dia 22 de juliol) per anar cap a Skagway.
A Skagway ens hi estarem 3 dies a veure si podem fer el Chilkoot trail, que era la que feien tots els buscadors d'or i té pinta que és molt xulo. A veure si trobem or i podem omplir tota la motxilla.


El dia 25 ja tornem a Juneau i  i el 28 tornem a Anchorage, on ens espera l'autocaravana!!
Amb l'autocaravana anirem cap a Denali. Aquesta setmana també hem reservat un camping dins del Parc Nacional. En principi ens hi estarem 3 dies, des de el dia 31 fins al 3 d'agost. I ja està, ja no volem fer més reserves ni planificar res més fins que no siguem allà!! És que sinó no ens queden dies per la improvització!!!
Amb la tonteria sembla que ens hagim apuntat a un viatge organitzat i que anirem a toc de pito!!

picture of Historic Chilkoot Trail Backpacking Alaska USA Image
Chilkoot Trail

Sort que ja és divendres! Demà anirem a fer una mica de bici de carretera per Osona, o sinó pel  Garraf i després cap a Bcn. I diumenge... cap a Mataró a fer la triatló. Estreno temporada de triatlons... una mica tard per culpa d'alguna lesió emprenyadora, però bueno, a veure com em trobo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada