dissabte, 15 de maig del 2010

Més preparatius!

D'aquí dos mesos i 3 dies marxem cap a Alaska! I podriem dir que ja ho tenim quasi tot lligat.
L'altre dia ja vam comprar el billet d'avió que ens portarà d'Anchorage a Juneau l'endemà d'arribar a Alaska. Ara que hem comprat el billet ens han començat a venir les pors... què passa si al volcà d'Islàndia li dóna per tornar a treure fum de cendra just quan nosaltres hàgim de sortir cap a Alaska?


El problema que tenim és que si el Prat està tancat i no arribem a Frankfurt, llavors perdriem el vol d'Anchorage, que no tenim assegurat, i per tant, perdriem molts diners! Ara bé, si per contra, és Frankfurt que no deixa enlairar ni aterrar vols, llavors no podriem ni anar a Frankfurt ni a Anchorage, però en principi ens haurien de col·locar en un altre vol o tornar-nos els diners. En aquest cas el problema el tindriem amb el billet d'Anchorage a Juneau, que com que marxem el dia 19, si no arribéssim, el perdriem...

Bé, ara només són especulacions, però els experts diuen que el volcà pot anar treient cendres durant molts mesos, fins i tot anys... així que, bàsicament, hem d'esperar que no ens afecti els dies que nosaltres volem... en fi, una variable més a tenir en compte!!

Ara ens falta organitzar bé què volem fer a Juneau, si volem dormir a un càmping o a l'alberg de la ciutat, també quan volem agafar el vaixell cap a Skagway, què volem fer a Skagway i on dormirem. I després de tot això, també ens falta organitzar els dies del Denali, allà hi sol haver molta gent, així que els campgrounds del parc sempre estan plens d'autocaravanes, així que ho haurem de planificar una mica....

map of southeast alaska inside passage

No estem gaire acostumats a planificar tant... ens agrada més anar improvitzant, però la veritat és que no tenim ni idea de fins a quin punt les guies tenen raó quan diuen que hi ha zones molt i molt turístiques que s'omplen molt i molt ràpid i que és recomanable reservar amb antelació... Ja us ho explicarem!!

I aquesta tarda marxem cap a Guara a fer barrancs! El Jose, la Clara, l'Eli, l'Edu i jo! Ara ja fa molts mesos que no fem cap barranc! no sé si me'n recordaré ja!! A veure si aconseguim que no plogui! Ja us ho explicarem aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada