divendres, 7 de maig del 2010

Neix el nostre bloc!

No es pot dir que sigui una experta en informàtica però avui en dia gairebé tothom pot tenir una pàgina web o un bloc propi. Està de moda. Ens ha costat molt però, entrar en aquesta nova moda, i després de donar-hi unes quantes voltes ens hem decidit. L'excusa ha estat el nostre proper viatge a Alaska.
Doncs sí, el proper 18 de juliol volem cap a Anchorage (Alaska, U.S) on ens hi espera gairebé un mes de veure ossos (els grizzlies que fan més por), lleons marins, moltíssims ocells, balenes, foques, ants (moose, en anglès i alce, en castellà), i un munt de glaceres i cims nevats. També suposo que farem activitats, no hi poden faltar! Anar en btt, caiac, trekkings i tot el que puguem fer sense gastar-nos massa diners!
Tornarem el 16 d'agost ben escurats i amb gens de ganes de tornar a la feina, però en fi, és el que hi ha...
A partir d'avui anirem informant dels avanços en els preparatius i quan siguem allà intentarem anar actualitzant el blog per informar a la nostra família i amics dels nostres progressos per aquest immens país.

Fins la propera!

4 comentaris:

  1. Però si la foto principal del blog és el Morrón!!! I can't believe it! Total, es un pedrolo ;-)
    Voliem ser els primers en estrenar aquest blog, el que seguirem sovint, sobretot quan marxeu de viatge i nosaltres estem a la feina, marranos. Anar a Alaska no és excusa per no anar a visitar el pedrolo famós.
    Però tranquils, si us piquen aquests super mosquits,sempre podeu buscar al doctor i sortir a la sèrie.

    Carmen, Miquel & Anaïs petita.

    ResponElimina
  2. m'alegro d la il.lusió q teniu per aquest viatge...viatjar és conèixer altres paissatges, altres maneres de viure, altres formes d'entendre la vida...en fi, q val moooolt la pena.

    ResponElimina
  3. ei el blog va creixent...molt bé! i tb sortides de cap de setmana, és com un diari :)...però que no escriu l'edu???? :p

    ResponElimina
  4. jajaja! L'edu no escriu perquè normalment li fa mandreta!
    I sí, ara també hi poso sortides de cap de setmana, he de penjar la del cap de setmana passat a Guara i la d'aquest a la Quebrantahuesos. Aviat les podràs llegir!
    Smuack!

    ResponElimina