diumenge, 23 de maig del 2010

Barrancs a Guara


El cap de setmana passat, el dels dies 15-16 de maig, vam anar a fer barrancs a Guara amb les nostres amigues barranqueres de Tàrrega, l'Eli i la Clara, i també un Valero, com no! Però aquest cop només va venir el Jose!
Després de les pluges i nevades de les últimes setmanes, ja ens pensàvem que hi hauria aigua, però tanta?? noo!!
Dissabte al migdia vam arribar a Guara amb la intenció de fer els Oscuros de Balcés, vam fer tota l'aproximació i una vegada allà.... aigua per un tubo!! La veritat és que feia una mica de por, baixava moltíssima aigua allà on el barranc encara és molt ample, així que vam pensar que al tros dels estrets baixaria una mica perilloset!
Vam haver de renunciar i tornar enrere, no sense que abans el Jose estrenés el seu neoprè a l'aigua!
Vam acabar la tarda fent un volt per Alquezar i sopant com uns senyors un menú la mar de bò!

El diumenge vam anar a fer el Vero, normalment sempre va ple d'empreses que el baixen, però suposo que com que anava tan ple d'aigua, doncs la gent no hi va anar. Però nosaltres sí! no podiem marxar de Guara sense haver fet algun barranc!! Així que vam fer primer el barranc sec Basender, i després vam empalmar amb el Vero.
Al final se'ns va fer una mica llarg, però tenia alguns trossos molt bonics i també vam haver de pensar força en alguns trams a veure com passàvem per evitar els remolins. La tornada va ser una miqueta llargueta, però vam aconseguir que ens quedés un dia completet! Això sí, a l'Edu i el Jose els va tocar anar corrents fins al parking (uns 4km) per anar a buscar la furgo! Les nenes ens vam quedar al costat de la carretera passant fred... pobretes... jejeje!



Per tant, resumint, un gran cap de setmana amb una gran companyia! Gràcies Eli i Clara per fer de guies, sort de vosaltres... amb l'Edu no en teniem prou!

1 comentari:

  1. El cap de setmana següent he vist que van anar a fer los oscuros els del club excursionista del "meu poble" i el van poder fer... grrrr!! quina ràbia!!!!!!

    ResponElimina