dimecres, 2 de juny del 2010

Bici + Triatló de Mataró


El passat cap de setmana va ser força variadet... Dissabte ens en vam anar cap a Osona amb la furgo carregada amb les bicis de carretera  amb la intenció de fer un tros de la Terra de Remences i de passada, ja que erem allà, anar a veure la Gemma... quant de temps sense veure-la!!

El dia es va llevar tapadot però després va sortir el sol i va acabar fent una bona calor. Vam sortir de Manlleu, cap a l'Esquirol, d'allà cap a Tavertet i d'allà cap a Rupit per un camí rural lleugerament asfaltat però ple de sorra... ni que anéssim amb btt!! A Rupit ens vam creuar amb un espècie de rallye de cotxes vells tunejats! Socors!! jo no vull anar per aquí!! Sort que anaven en direcció contraria...
De Rupit cap al Coll de Condreu i baixada cap a Sant Esteve d'en Bas. Una baixada molt llarga i xula! I au, cap amunt pel Coll de Bracons... ufffff!! per aquest costat és molt més matador que per l'altre costat! Baixada cap a Sant Pere de Torelló on fem un bon entrepà de llom amb formatge a la terrasseta del Bar la Xicra  (faig una mica de publi...jejeje) i un altre cop en marxa cap a Manlleu. No vaig voler anar per la C-37, massa cotxes, així que vam improvitzar pels camins rurals de per allà al costat fins a Manlleu.

Diumenge ens vam llevar d'hora i cap a Mataró! Triatló sprint (750 m nedant, 20 km bici, 5 km run). Allà ens vam trobar amb el Miguel i la Carmen i la petita Anaïs i també amb la Raquel. Tenint en compte que no havia fet mai una distància sprint i que portava més d'un mes sense córrer, vaig fer un paper força digne! Després ho vam celebrar fent un vermutet a una terrasseta de platja amb molt bona companyia!
Això sí, em penso que de triatlons sprint no en faré més... quin estrès!! m'agraden distàncies una mica més llargues. Crec que la propera potser serà a Pont de Suert, distància olímpica, i sinó, doncs ja cap a setembre...

Ja només falta un mes i mig per marxar a Alaska!! Visca!! Comença el compte enrere!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada