dissabte, 8 de maig del 2010

Preparatius!

Avui és dissabte, aquest migdia ens en anem cap al Montsant a fer una ruta en btt amb uns quants amics. Aprofitarem aquest matí per continuar una mica amb els preparatius del viatge.
De moment a dos mesos vista podem dir que ja tenim els billets d'avió, hem reservat una autocaravana per 17 dies i tenim la ruta més o menys dissenyada. Però encara ens queden un munt de preparatius per fer!
No us penseu que llogar l'autocaravana ha estat fàcil... la veritat és que ens vam despertar una mica tard... l'hauriem d'haver reservada al mateix moment que vam comprar els billets d'avió. Sembla mentida però Alaska és una destinació molt i molt turística per jubilats americans i famílies amb nens! O sigui que nosaltres trenquem una mica la norma... no som jubilats, no som americans i no tenim fills... Espero que això no sigui un inconvenient!!!
Nosaltres anàvem amb la idea de llogar una furgo com la nostra, que per dues persones és ideal, però noi... en tot Alaska només vam trobar una empresa que en llogués i la web no inspirava gaire confiança... després va resultar que les tenien totes llogades per les dates que nosaltres voliem. Total, que l'Edu va començar a fer una recerca intensiva i va crear un excel amb totes les possibilitats i el preu... uf!!! què car tot!!

Però finalment ja està!! Després d'uns quants malentesos amb la forma de pagament, ja la tenim reservada! I l'afortunada és aquesta autocaravana que veieu a al foto!



Itinerari
Us avancem una mica els detalls del nostre itinerari. Arribem a Anchorage el dia 18 de juliol a les 10:55 AM hora local. Entre Catalunya i Alaska hi ha 8 hores de diferència en horari d'estiu. Així que quan nosaltres dormim, vosaltres us llevareu.

Un cop a Anchorage, suposo que el primer dia farem algunes compres de coses que ens faran falta com ara repelent de mosquits, mosquiteres, picarols anti-ossos, i esprai anti-ossos. Sí sí, no us penseu que exagero! No sé si em fan més por els ossos o els mosquits immensos que diuen que hi ha a Alaska!
Si podem, l'endemà ja marxarem altre cop en avió cap a Juneau, la capital d'Alaska. Passarem uns 10 dies a Juneau i tornarem cap a Anchorage en avió al voltant del 27 de juliol.
A partir del 28 de juliol tenim reservada l'autocaravana fins el dia 14 d'agost. Amb ella farem ruta per les regions Sud-Central i interior d'Alaska: anirem al Parc Nacional de Wrangell-St. Elias i al mític Denali Park (a veure el Mount McKinley, de 6.194 m) i a veure si ens acostem al Cercle polar Àrtic.
A grans trets serà això. Ja us anirem avançant més coses a mesura que passin els dies, tampoc vull atabalar-vos amb tanta informació!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada