divendres, 14 de maig del 2010

Cap de setmana al Montsant


Ja vam dir que aquest no seria un bloc exclusiu del viatge d'Alaska, així que us explicaré el que vam fer el cap de setmana passat, que amb la tonteria, ha passat tota la setmana i encara no havia penjat el post!!

Dissabte a la tarda vam anar cap al Montsant, concretament a Prades. Ja hi hem estat altres vegades però amb la btt encara no l'haviem descobert. I quina descoberta!!
L'Edu va embogir baixant tracks pel GPS i finalment vam fer una ruta plena de bucles el dissabte a la tarda i la volta al Montsant el diumenge.
Feia molt de temps que no feiem una ruta en btt amb tanta gent! Els V-bro's no podien fallar, però també va venir el Jacint, el Pere, el Thomas i la Clara. Un grup molt xulo!
La ruta de dissabte va ser curteta, començàvem a pedalar a les 15h aprox. i sortint de Prades vam fer varis blucles que tornaven cap a Prades. El primer de tots va ser un "berenjenal", tot i intentar seguir el track, que ja ens va costar força, vam acabar remuntant un barranc fangós amb la btt a l'esquena. Sort que ho vam arreglar trobant el track i fent corriolets d'allò més xulos, amb alguna caiguda que altra.

Però el premi se'l va endur la ruta de diumenge... El dia es va llevar lleig lleig... ple de boira, moooolt vent i pluja! Ideal per anar en btt, vaja! Si hi ha una frase que pugui definir la ruta, aquesta podria ser: "Ens va sortir una mitjana de 4 km/h"! Ja us ho podeu imaginar... no només que hi va haver rampetes maques, sinó que dels suposats 32km que tenia la ruta, 22 km eren per corriolets, però no corriolets normals...  sinó per pedregals, molts dels quals eren impossible de passar amb la bici!!!
En fi, tot i les 9 hores que vam trigar i els petits moments de crisi i cansament, veient-ho ara amb perspectiva, podem dir que va ser un gran cap de setmana!

A veure que passa aquest cap de setmana!! Què toca?? Doncs BARRANCS!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada