dimarts, 17 d’agost del 2010

Cap a Kenai: Turnagain Arm




Es veu que el nom de Turnagain ve del Capità Cook, que es va endinsar en aquesta llengua de mar pensant que tindria sortida connectant amb Prince William Sound, pero es va trobar que estava tancada i va haver de donar mitja volta.. Curiós!
És un braç de mar, un fiord estret amb tot de glaceres a la capçalera. L´ Anaïs ha estat a punt de creuar-lo nedant... Tot i que s´ho ha repensat quan ha sabut que uns quants s´hi han deixat la pell per culpa de quedar atrapats pel fang de la marea baixa!


Hem fet una excursió realment bonica: el Crow Pass Trail, un camí que puja a un coll de muntanya molt alpí, on desemboca una "petita glacera", el Raven Glacier. El camí es preciós, passa pel costat d´ un engorjat.. Quins ràpels més bonics sortirien.. Però a veure qui obre aquest barranc, quina aigua tan fredaaa.








A la baixada hem pogut gaudir de la companyia a distància d´ un petit ós d´ uns dos anyets.. Que munic de lluny! A destacar també que hem vist parell de persones amb pistola i cartutxera, que feien més por que l´ ós.


En Timothy, un senyor que ens ha agafat amb el seu cotxe i ens ha portat fins a l'inici del camí, ens ha convidat a sopar a casa seva a Anchorage dissabte que ve. També hem compartit un bon tros de camí amb una noia bastant guapa de Phoenix, i ja li hem dit que a Catalunya tenim un parell d´ amics que l'allotjarien a casa seva si ve. Algun voluntari? era un bon exemplar ;p

****************
Per si algú està interessat en els tracks de GPS... mai se sap!!

- Crow Pass Trail:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada