dissabte, 31 de juliol del 2010

anchorage, eklutna y denali state park




Hola,
Fa uns dies que no escrivim.. Es que com us podieu imaginar, a l´ autocaravana no tenim adsl! L´ autocaravana esta molt be. Te lavabo, dutxa,tv(q no va), cocina, etc,etc. Vam al.lucinar amb l´ explicacio de la dona decom funcionava tot.. No vam entendre res! Desaigues, entrades d´ aigua, generdor d´ electricitat, gas propa,cables, tuberies... Uff sort que tenim studis i ho vam poder esbrinar(de moment) tot.
Hem estat un parell d dies circulant cap al nord, cami del denali national park. El primer dia vam dormir a un llac precios, a tocar del llac eklutna. Mirare d´afegir una foto on surt l´ anais i el llac, pero donat q estic publicant desde el movil el mes segur es que no pugui posar fotos.. El dijous va estar tot el dia mig plovent. Vam anar a talkeetna, "poble" desde on surten els expedicionaris cap al mckinley. Esta super lluny dl mckinley, pero surten tots en avioneta. Aki no hi ha un altre mitja de transport per fer akestes coses.. No hi han yaks ni sherpes! El poble em va decebre molt, quatre cases super distanciades entre elles, on oferien flightseen tours, jetboats per un riu, o regals de turista. Sort que com diu la nis, la visita va valdre la pena. Vam fer un mini trekking al costat d´ un riu super ample i..un os! Estava a l´ altra banda, i es va tirar a l´ aigua.. Nedava super rapid cap a la nostra orilla..ens van espantar una mica..pero de sobte es va deixar portar per la current riu avall..uff.. Sembla que per ell aixo era com anar en un ferry.
Avui hem dormit al Byers lake, i hem fet un parell de trekkings bastant bonics. L´ objectiu principal era veure desde lluny el McKinley, la muntanya mes alta de nordamerica. Nomes es deixa veure un 20% del temps, i no hem tingut sort..tot i que ha hagut un moment que els nuvols s´han obert una mica i hem vist la meitat.. Algo es algo. Kina mole!! El seu nom en natiu es Denali, que significa "el mas grande". Cada any 1200 persones ho intenten, pero nomes 600 ho aconsegueixen. El principal problema es el fred i el vent, ja que no te una dificultat tecnica excesiva (corredors de neu de 45-50 graus).

I dema entrem al denali natioal park, estarem tres dies o mes sense internet.. Al parc hi han uns 350 ossos grizzlies, 1200 caribues, a mes de multitud de llops, coyotes,etc.. O sigui que promet ser molt enriquidor. A la tornada us ho expliquem!

Have a good one!

********************
Per si algú vol els tracks de GPS.. mai se sap!

- Little Coal Creek Trail:

- Waterfalls Creek Trail:


1 comentari:

  1. Ualaaaa estais en Alaska!!!!!!! No lo sabia! Mañana empezare a ver el blog desde el principio, osea desde abajo que ahora me voy pa la camita ya. Bordoneros en Alaska!!!!!!!!!!!!!!!!!! Besitoss

    ResponElimina