dimarts, 20 de juliol del 2010

Juneau!

Hola hola!

Ja som a Juneau! Vam arribar sense problemes, el vol super puntual i les connexions amb bus perfectes!
Ahir vam arribar que devien ser les 22:10 a Downtown Juneau, arribant a temps al youth hostel.
El youth hostel es molt xulo, esta bastant centric i al peu de les muntanyes.Te molta llum, es mooolt barato (10 dolars) i te internet gratis, pero te alguns inconvenients... les habitacions estan separades per sexes, i a mes te toc de queda a les 23h i s'han de fer tasques comunes... a nosaltres, nomes arribar ens va tocar... a mi buidar totes les papareres de les habitacions de noies i del lavabo de noies, pero a l'Edu pobret, li va tocar netejar les piques i el mirall del lavabo de tios...jajajaja!!!

En fi, ara son les 7:50 AM, estic esperant a que baixi l'Edu i mentrestant actualitzo el bloc. Ara sortirem a veure una mica Juneau, i sobretot, a buscar un camping... perque dormir separats i amb desconeguts no ens ve massa de gust... Aixi que ja us ho explicarem mes endavant, a veure si hem triumfat!

No crec que ara mateix pengi fotos perque nomes hi ha un ordinador i crec que hi ha noies que el volen utilitzar i nomes m'hi puc estar 15 min, aixi que haure de deixar-ho per mes endavant... A mes, l'Edu te la camera amb les fotos i fins que no vingui no puc fer res...

Be, nomes dir que les vistes de l'avio van ser espectaculars i que Juneau de moment sembla molt bonica... esta envoltada de muntanyes molt altes i es a tocar de mar i envoltada de glaceres, total, impressionant.
A veure si fem algues excursionetes pels multiples trails que hi ha per aqui. Ja us anirem informant.



Petonsssss!!!

2 comentaris:

  1. Me'n alegro que vagi tot bé (en això s'inclou que l'Edu faci els WC jeje), que gaudiu molt del viatge i que ens continueu explicant les batalletes.

    ResponElimina
  2. Eii !!! Quines fotos tan maques !! ... ben mirat el viatge us està sortint baratet... ja, ja,...el bus gratis... i serveis socials per a pagar l'hotel de luxe....Anaïs, ets més afortunada que l'Edu !!!!! Sort que no li han tocat els WC's !!!!!
    No abuseu del fast-food i disfruteu molt!! Els meus pares estan seguint el blog però he d'ensenyar-los a fer comentaris...

    Petonets tb de l'Andrés.

    Cris

    ResponElimina