dilluns, 5 de setembre del 2011

Vacances d'estiu 2011: Segona part!

Després de passar una setmana al Pirineu, vam anar directes a Bordon (Teruel). Cada any hi anem més o menys per la festa major i ens hi estem 1 setmana. Aquest any però, hi hem estat 15 dies!
Hem aprofitat al màxim això de tenir la iaia de cangur!!

Les activitats típiques de Bordon a l'estiu són anar a nedar al pantà de Santolea, anar al Guergo a banyar-nos, anar a Aguaviva a banyar-nos, anar al naixement del riu Bordon, pujar al Morrón, entre moltes d'altres. Però com podeu veure, el denominador comú és no passar calor.

Aquest any però, aprofitant que portàvem les bicis i de que jo portava molt de temps sense fer esport, i tot just començava a agafar forma, vam decidir organitzar el primer triatló de Bordon. Evidentment no va ser gaire multitudinari....jejejeje! Però vaja, perquè no en vam fer difusió... que sinó... se'ns planten 300 persones!!

Si voleu veure una crònica de la triatló, podeu mirar el bloc del Miquel, un graaaaaan triatleta!! En va fer un post la mar de xulo!

http://www.miquelmorales.es/search?updated-max=2011-09-05T08%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=2

Ara us penjaré algunes fotos dels dies a Bordon, que a part de banyar-nos, evidentment vam aprofitar la iaia cangur al màxim i vam poder fer unes quantes sortides amb bici de carretera, amb btt, córrer i un munt de coses més.

L'Edu saltant del pont al Guergo
Us sona la foto? Doncs ara hi sortim els 3!
L'Arlet i l'Edu a la piscina de Forcall. Semblava que no, però a l'Arlet li encanta l'aigua!!
Al pantà de Santolea!
Doncs sí, ja es van acabar les vacances... i el dia 12... reincorporació a la feina després de quasi 5 mesos!!! Serà molt dur!!!

2 comentaris:

  1. M'encanta la foto dels tres, tot i que he de dir que esteu una mica sonats (els pares, eh? que l'Arlet pobreta encara no pot dir-hi la seva, jeje)

    ResponElimina