dijous, 7 de juliol del 2011

Castellar de n'Hug

Aquest passat cap de setmana vam decidir anar a Castellar de n'Hug. L'Arlet encara no hi havia estat des que va néixer però sí que hi haviem anat mentre jo estava embarassada.

Com que hi anàvem amb la iaia Adelaida, vam poder fer alguna escapadeta a córrer muntanya amunt el dissabte matí. Ja no recordava què era córrer fent la cabra boja saltant pedres, esquivant tifes de vaca i espolsant els mitjons plens de plantes enganxades. Les vistes des d'allà dalt són espectaculars.

Vistes des de l'Erola

També vam baixar caminant a buscar el pa i a la tarda vam anar a la Pobla de Lillet i vam agafar el trenet del ciment i vam visitar els Jardins Artigas de Gaudí. Tant de temps pujant a Castellar i encara no hi havia anat!! La veritat és que ens va sorprendre gratament. Una sortideta cultural la mar de recomanable.

Jardins Artigas

L'Edu i l'Arlet als jardins Artigas

Diumenge van venir la Cris, l'Andrés i el Marc i vam anar caminant fins al Santuari de Montgrony. Tot i que voliem dinar allà, resulta que estava tancat. Total, vam acabar dinant al restaurant del càmping Molís de Serradell, anant cap a Campdevànol. Encara ens va sortir prou bé!

Família

Santuari de Montgrony

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada